•  

  • Välipalateline

  • Välipala-automaatti

  • Terve Elämä!
   - välipala-teline

  • Terve Elämä!
   -välipala-automaatti

  • Juoma-automaatti

  • Kylmäjuomakaappi

Täyttä palvelua välipala-automaattien markkinajohtajalta!

MiniMarket Express tuo energiaa ja viihtyvyyttä kymmenientuhansien suomalaisten työpaikoille yli sadalla paikkakunnalla. Välipala- ja juoma-automaattimme palvelevat ihmisiä kellonajasta riippumatta tuhansissa yrityksissä, virastoissa ja  oppilaitoksissa. Tuotevalikoimaamme kuuluu välipalatuotteet ja juomat.

MiniMarket Express Oy aloitti toimintansa vuonna 1998. Kansainvälisesti harjoitettu konsepti rantautui Suomeen Tanskasta. Toiminta aloitettiinkin nimellä Mund-Godten. Vuonna 2008 nimi vaihdettiin suomalaiseen suuhun sopivammaksi MiniMarket Express’iksi. Tuolloin myös yrityksen koko omistus siirtyi suomalaiselle myynti- ja maahantuontiyritykselle Alfmix Oy:lle: www.alfmix.fi.

Palvelumme on asiakkaillemme täysin vaivatonta. Me hoidamme tuotteiden täydennykset ja automaattien huollon säännöllisin väliajoin. Välipalatelineemme on asiakkaillemme täysin veloitukseton – tuotteiden ostajat maksavat itse valitsemansa tuotteet.

Tuotevalikoimamme on riittävän laaja voidaksemme tarjota jokaiselle palveluidemme käyttäjälle kuhunkin taukoon sopivat ja terveelliset tuotteet. Suomessa automaateista myytävien välipalatuotteiden markkinajohtajana meille on tärkeää myymiemme tuotteiden korkea laatu.

Viimeisimpänä uutuutena olemme avanneet verkkokaupan, josta sekä kuluttajat että yritykset voivat ostaa välipalatuotteita kilpailukykyisin hinnoin kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Vaihtuvat kampanjat ovat tärkeä osa tarjontaamme.

MEISTÄ

YHTEYS

MiniMarket Express Oy

Osoite: Kellokukantie 1, 01300 Vantaa

Puh: 010 501 3680

 

Sähköposti: info@minimarket.fi

Y-tunnus: 1465068-8

 

tai SOITA 0800 95513

(arkisin klo 8.00–16.00, veloitukseton)

AIHE

 

The server encountered an error.

Kiitos tilauksestanne.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pakollinen

Pakollinen

Pakollinen

Tästä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme

MEISTÄ

YHTEYS